Stránka vo výstavbe

Na začiatok by som ťa rád privítal na našej novej stránke, ktorá (ako si si možno všimol ak si starší fanúšik Loaduj) prešla či už grafickou ale aj obsahovou zmenou. Takisto sme zmenili adresu. Už nie sme Loaduj ale budeme sa prezentovať pod názvom TechNews.

Čo sa týka grafiky, zvolili sme jednoduchý svetlý dizajn a dali preč zbytočnosti takže tu nájdeš jednoduchú stránku s prehľadom a bez zbytočných reklám a iných blbostí.

Tiež sme sa rozhodli že začneme rozširovať náš obsah. Doteraz sme sa sústredili len na CSko 1.6tku no od teraz už budeme makať aj na novom Global Offensive a neskôr aj na ďalších hrách a tiež ti budeme prinášať zaujímavé články zo sveta hier a technológií.

Novinka na stránke je aj rubrika s názvom súťaže, ktorú si určite neprehliadol. Tu budeme občas súťažiť o nejaké hodnotné ceny alebo hry alebo čo bude momentálne pre vás v ponuke.

To by bolo asi tak v skratke všetko. Dúfam že sa ti nový web páči a občas ho navštíviš. Poprípade nás môžeš pozerať na facebooku (odkaz tu) a ak by si mal nejaký nápad na zlepšenie alebo sa ti niečo nepáči, budeme radi ak nás kontaktuješ.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho:
FacebookTwitter