Zimný update pre CS:GO je tu!

Včerajší zimný update nám do hry Counter-Strike: Global Offensive priniesol naozaj dosť noviniek. Poďme si ich teda postupne rozobrať.

Azda najlepšou a najdiskutovanejšou novinkou je nový prírastok do série pištolí a to je Revolver R8. Zbraň nahradzuje obľúbený Desert Eagle takže je na vás či zostanete pri klasike alebo dáte šancu tomuto fešákovi o ktorom autori tvrdia, že je silnejší a rýchlejší ako Desert Eagle. Nevýhodou však môže byť kapacita zásobniku a vyššia cena. Pre detailné porovannie sme pridali orázok, ktorý porovnáva jednotlivé zbrane.

csgoguns*klikni na obrázok pre zväčšenie

Ďalšie novinky:

- KillCam (Killer Replay) – je videofunkcia, ktorá vám prehrá posledných pár sekúnd pred vašou smrťou. Funkcia je však dostupná zatiaľ iba v módoch Demolition a Casual.

- upravené boli aj jednotlivé časovania v kompetitívnych zápasoch. Po položení bomby zostane do výbuchu 40 sekúnd a trvanie kola sa zmenilo na 1 minútu a 55 sekúnd.

Ďalej boli do hry pridané ďalšie updaty ako oprava bugov v mapách, nová bedňa so skinmy pre zbraň Revolver R8, nové nálepky a iné drobnosti.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho:
FacebookTwitter